dijous, 18 d’abril del 2013

VII Escola d'Estiu de FETE-UGT (de l'1 al 5 de juliol)



Un any més i amb el mateix esperit d'il·lusió, creativitat i compartir de fa set anys, la FETE-UGT de Catalunya emprenem la VII Escola d'Estiu.

Us fem a mans un ventall de propostes formatives, en modalitat presencial, que esperem us engresquin i animin a participar com ho heu fet en tots aquests anys.

Els professionals de l'educació ens esforcem cada dia, per a que els nostres alumnes aprenguin a viure en un món d'acord als valors d'una ciutadania responsable en la construcció d'un món més solidari, just i sostenible, volem facilitar-vos eines de treball que ens ajudin en la nostra tasca, que es complica cada dia més pels atacs continus del Govern al sistema educatiu, als nostres drets laborals i al dret dels ciutadans i ciutadanes a rebre una educació de qualitat. 

Aquesta és la nostra proposta formativa presencial a Barcelona. Aviat us informarem de la formació on-line, i la presencial d'estiu a Girona, Tarragona i Lleida, que acabarà de completar la nostra oferta per a l'Escola d'Estiu 2013.