dimarts, 7 de febrer del 2012

Programa Qualifica't: Validació de l'experiència laboral

S'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la validació de l'experiència laboral" dintre del Programa Qualifica't que depèn del Departament d'Ensenyament.

El servei de validació de l'experiència s'ofereix a persones que tenen més de 18 anys i experiència laboral o en activitats socials de dos anys com a mínim, a jornada completa, o el temps proporcional en el cas de jornada reduïda, en el sector productiu o professional relacionat amb el cicle formatiu del qual es volen validar els aprenentatges, desenvolupant activitats de l'àmbit de treball del cicle formatiu.

L'experiència s'acreditarà mitjançant un certificat de vida laboral on constin un mínim de 710 dies cotitzats o bé un certificat de l'entitat social on hi constin un mínim de 440 dies d'activitat de voluntariat.

El reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials permet que les persones adultes puguin fer valer els aprenentatges adquirits i, alhora, que aquests aprenentatges trobin una correspondència amb els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu.

El procés de validació es du a terme en els centres autoritzats .

La sol·licitud s'ha de fer via telemàtica o directament a la web del centre autoritzat del 6 a l'11 de febrer de 2012.

Més informació: Programa Qualifica't

1 comentari: