dimarts, 17 de juliol del 2012

Jornades de Coeducació: les vostres aportacions

Molts de vosaltres ens estàveu demanant l'accés als materials i unitats didàctiques que heu elaborat a partir de les Jornades de Coeducació que vam organitzar durant el mes d'abril. Finalment, després de classificar-les per nivells educatius i passar-les a PDF, aquí les teniu.

Us hem de dir, que tant per a la Gemma, com per a mi, ha estat un plaer comprovar en els vostres treballs l'interès que manifesteu per treballar els valors coeducatius a les aules amb el vostre alumnat i us assegurem que hi ha unitats realment interessants i que de bon segur podreu aplicar a les aules. De fet una molt bona feina.


Els vostres materials

Des de FETE-UGT Catalunya, us encoratgem a continuar defensant en tots els àmbits, els valors i drets que com a persones i ciutadans i ciutadanes d'un estat democràtic i de dret hem de gaudir: la igualtat d'oportunitats, la justícia social, la no discriminació, entre molts altres i els valors de l'Estat de Benestar, que ara i amb el motiu de la reducció del dèficit públic cada cop són més atacats i retallats. 

Així us esperem a les diferents mobilitzacions que hem convocat arreu del territori català per al proper dia 19 de juliol.


Molt bon estiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada