dilluns, 1 d’octubre del 2012

La formació bonificada


Amb el rerefons i l’excusa de la crisi, s’ha produït una gran i greu retallada en les partides econòmiques destinades a la formació subvencionada per als treballadors i treballadores i que fins ara us havíem ofert.

Per a FETE-UGT la formació permanent dels treballadors i treballadores de l’ensenyament és un dels nostres objectius prioritaris, eduquem i formem persones, els futurs ciutadans i ciutadanes, i ens hem de formar contínuament per a poder realitzar adequadament la nostra feina.

Per això, us volem informar d’un altre model de formació, la formació bonificada, que ens ajudarà a satisfer la necessitat de formació del col·lectiu de treballadors i treballadores de l'ensenyament privat.

La Formació mitjançant la bonificació d’empreses, es compon de les accions formatives que les empreses (en el nostre cas, escoles privades) planifiquen i gestionen per als seus treballadors i treballadores.

Utilitzen per al seu finançament la quantia que per a la formació s’assigna a cada escola en funció de la seva plantilla.

Així, doncs, les empreses disposen d’un crèdit anual per a finançar la formació, que si no s’utilitza es perd.

Des de FETE-UGT Catalunya i des de la nostra fundació IDFO-UGT, us animem a fer-ne ús d’aquest tipus de formació i posem al vostre servei la nostra experiència formativa per a ajudar-vos en la gestió i organització dels cursos.

Si voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Secretaria de Formació i Innovació pedagògica
Tel. 93.295.61.00 Ext. 28.160

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada