dimarts, 19 de febrer del 2013

Servei d'assessorament en la FP del sistema educatiu

S’obre el període d’admissió de sol·licituds per al Servei d’assessorament en la formació professional del sistema educatiu, que depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya del 19 al 27 de febrer de 2013
El servei d’assessorament s’adreça a les persones adultes interessades en obtenir una diagnosi de les seves possibilitats formatives i de promoció professional i conèixer l’itinerari formatiu més adequat per aconseguir-ho.
El servei finalitza amb un informe d’assessorament, requisit previ per a la inscripció en el procediment de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials.
El servei d’assessorament, que és individual, en els centres que depenen del departament d’Ensenyament té un cost determinat pel preu públic de 60,00 euros. Els centres d’altres titularitats faran públic el preu del servei a les seves web.
Aquest servei s’inscriu en el Programa d’Orientació Professional al llarg de la vida. El programa té com a missió donar suport a la implantació en els centres de Formació Professional, d’un servei d’orientació professional destinat a les persones, que en qualsevol moment de la seva vida optin per millorar la seva qualificació, i a les empreses, que vulguin millorar la qualificació dels seus treballadors.
Els usuaris interessats en sol·licitar el Servei han de seguir els passos següents:
                1. Registrar-se a l’aplicació mitjançant una adreça de correu vàlida.
                2. Els usuaris registrats rebran en aquest correu electrònic un nom d’usuari i una contrasenya per poder fer la sol·licitud a la família professional i al centre que desitgin.
                3. Introduir el nom d’usuari/a (correu electrònic) i la contrasenya rebuda a l’apartat “Accés usuaris” i seguir les indicacions.  

Més informació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada