dijous, 8 de març del 2012

Curs: La cooperació internacional en l'àmbit educatiu II

Per segon any consecutiu, des de la FETE-UGT de Catalunya volem oferir-vos l'oportunitat de participar en un curs que organitzem perquè sabem que els professionals de l'educació tenim a les mans un paper molt important en la construcció d’aquest món, un altre món possible amb el que tants i tantes somiem i construïm en transmetre a les noves generacions els coneixements, les actituds i els valors que les acompanyaran i completaran al llarg de tota la vida.

Aquest curs, gratuït, de 30 hores (20 hores presencials i 10 hores de treball) està reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i obert a tothom.

Continguts:
- Les desigualtats en el món actual i les desigualtats en l'àmbit educatiu.
- La cooperació internacional i l'educació.
- La cooperació i l'educació per al desenvolupament en l'àmbit de la solidaritat internacionalista.
- Anàlisi crític de projectes.
- La cooperació en l'àmbit educatiu: prioritats.
- Exemples i experiències.
- Projectes.

Calendari:
Dijous: 26 d'abril, 3, 10, 17 i 24 de maig de 17:30 a 20:30.
             LLoc: Aula UGT, carrer Sant Oleguer, 17. Barcelona
Dissabte: 2 de juny de 9:00 a 14:00 hores.
             Lloc: UGT de Catalunya. Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona

Inscripcions: envia mail a feteforma1@catalunya.ugt.org, abans del 22 d'abril

2 comentaris:

  1. Una bona formació avuí te prioritat. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord, Javi. Ara més que mai, en un moment de recessió econòmica, d'atur, el que més necessita el país és un bon sistema de formació que ajudi a tots els professionals en la seva feina i a adaptar-se a les noves situacions econòmiques del país i les empreses. També les empreses necessiten afegir un bon valor afegit als seus productes i això s'aconsegueix amb formació. Però precissament ara, l'Estat retalla els ajuts a la formació, aproximadament en un 75% repecte a l'any passat.
    Ens toca un moment de lluita per un món més just i més igualitari, per la defensa dels nostres drets laborals i dels nostres drets i llibertats com a ciutadans i ciutadanes.
    La FETE-UGT de Catalunya, ho entén així i lidera aquesta lluita i alhora busca alternatives creatives (com per exemple el compromís i voluntarisme d'alguns professionals) per a seguir oferint-vos una bona formació de qualitat.

    Gràcies a tu per confiar en nosaltres.

    ResponElimina