dimarts, 27 de març del 2012

No dubtis en fer vaga el dia 29, SERVIRÀ


El proper 29 de març, cal sortir al carrer per a  dir que no a aquesta reforma laboral injusta, innecessària i ineficaç, i  per a deixar ben clar als nostres governants que ja n'hi ha prou als atacs que estem rebent, com a treballadors i treballadores i com a ciutadans d'un Estat social i democràtic de Dret.

Cal aturar aquesta agressió dels mercats, d'un sistema socioeconòmic injust, a l'Estat del benestar que la nostra societat, poc a poc, ha anat conquerint.

No podem permetre que aquesta reforma, no negociada amb els agents socials i que debilita greument als treballadors i treballadores en front de la patronal, trenqui la negociació col·lectiva i converteixi les "relacions laborals en imposicions empresarials" (Camil Ros) i "retalli de manera dràstica els drets socials, augmentant la desigualtat" (Julia López)

No podem permetre que aquesta reforma, sota els objectius de crear treball, destrueixi ocupació de qualitat i precaritzi encara més les condicions laborals, deixant plena llibertat d'actuació a l'empresari.

No podem permetre el desmantellament del nostre sistema sanitari i del nostre sistema educatiu (públic i de qualitat) amb l'excusa de reducció del dèficit públic. Un desmantellament que contribuirà a incrementar la fractura i l'exclusió social i que, per tant,  incrementarà la conflictivitat social.

No ens podem permetre la resignació ni romandre en silenci.

El 29 M CAL SORTIR AL CARRER, perquè com diu en Cesc Poch, SERVIRÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada