dijous, 17 de maig del 2012

II Jornades de Coeducació: continuïtat

Durant les Jornades de Coeducació, que vam celebrar a Barcelona entre els dies 19 i 21 d'abril, i havent-hi escoltat els vostres requeriments, us vam comunicar que la FETE-UGT continuaria treballant en aquesta matèria.

Així:

- estem recollint totes les vostres propostes de treball a l'aula que ens esteu presentant i que durant l'estiu trobareu al blog. Tenim un bon grapat de projectes molt interessants que ens esteu fent arribar i que després del procés de classificació podreu utilitzar a l'escola.

- s'està elaborant un manual amb les ponències dels experts que van intervenir en aquestes Jornades i que cap a la tardor us hi presentarem.

- estem organitzant un grup de treball interessat en continuar investigant en temes de coeducació i que podrem posar en marxa a partir de l'octubre amb l'ajuda de la psicologa i pedagoga, Dolors Renau. Si hi voleu participar, contacteu amb nosaltres,

- estem fent un recull bibliogràfic per a facilitar-vos la tasca de treballar la coeducació i els sentiments a l'aula.

I, per a finalitzar, us adjunto el link on podreu trobar la publicació a la revista ESCUELA de les Jornades celebrades a Barcelona i en les que vau participar més de 130 professionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada