diumenge, 15 de maig del 2011

Amb doble E: 5a Escola d'Estiu de FETE-UGT

Des de fa cinc anys, l'Escola d'Estiu, també té les sigles de FETE-UGT.

Fa cinc anys, la FETE-UGT de Catalunya, vam emprendre una aposta important en la formació, un projecte nou, al que, des de llavors, li dediquem molta il·lusió, voluntat i temps. És el moment, en que des de la Secretaria de Formació, estem més en contacte amb vosaltres, intentant que al mateix temps que apreneu i recordeu, passeu una bona estona. De fet, és l'època de l'any, que juntament amb l'Escola d'Hivern, més ens agrada.

El nostre lema, Creem lligams, apareix d'una realitat actual "els alumnes demanen una relació diferent amb el professorat" i del repte que, com a conseqüència, assumim els docents: "construir aquesta nova relació" en els seus tres nivells: treballant l'autoestima, la relació amb els altres i amb la matèria, tot implicant a les famílies.

Per tot això, posem al vostre abast un grup d'instruments que volen facilitar-vos a través de la comunicació, les dinàmiques de grup, la resolució de conflictes, la millora de les gestió de les emocions, l'ús de les noves tecnologies,... aquesta tasca d'enfortir les relacions.

Els dos mil alumnes que han passat per la nostra Escola d'Estiu en aquests cinc anys, i el fet de que molts d'ells repeteixin, és una satisfacció per a nosaltres.

Aquesta és la nostra proposta formativa presencial a Barcelona, Mataró, Baix Llobregat i Tarragona, que aquest any també inclou a treballadors i treballadores en situació d'atur. Aviat us informarem de la formació on-line d'estiu, que acabarà d'arrodonir la nostra oferta per a l'Escola d'Estiu 2011.

V Escola d'Estiu de FETE-UGT de Catalunya














2 comentaris:

  1. Moltes felicitats per la 5ena! Ens hi retrobarem de nou, i de nou, serà un èxit!!

    ResponElimina
  2. Volia felicitar-vos per aquesta iniciativa. La gent que ens agrada la nostra feina volem actualitzae-nos i formar-nos per millorar i agraïm iniciatives coma aquestes!
    Felicitat per la 5a Escola d'Estiu! Com diu la Gemma, segur que serà un èxit!

    ResponElimina