dimecres, 25 de maig del 2011

Un projecte fet realitat: I Jornades Internacionals de Coeducació

Setembre del 2010: retrobaments, experiències de les vacances, energies renovades i molta predisposició per al curs nouvingut. Per on comencem? Per un projecte engrescador: enguany comencem a fer realitat una idea que ja fa temps que es gesta: una col·laboració entre Polítiques Socials de FETE-UGT, la Secretaria de Política Sindical i la Secretaria de Formació i Innovació pedagògica de FETE-UGT de Catalunya. Com treballem la coeducació a les escoles? Com podem aportar el nostre gra de sorra? Fem unes Jornades! I la maquinària comença a funcionar.

Contactes, contactes i més contactes, tant des de Madrid com des de Barcelona; i per fi vam ajustar dies, horaris, conferències, tallers i activitats amb tot un reguitzell de persones i entitats compromeses amb la COEDUCACIÓ.

Publicitat a la web, publicitat als centres, publicitat per part dels companys i comencen les matrícules. Serà prou interessant? El correu ens constata que sí. Ens el col·lapseu, i amb la satisfacció de presentar-vos el nostre projecte, arriba el dia d’inici.

Les instal·lacions de Rosa Sensat s’omplen de veus, mentre els companys de la FETE ultimem tots els detalls. Dos-cents professionals ens demostreu que també hi voleu aportar quelcom i aprendre, i ompliu la sala i féu que els tallers siguin un èxit.

Gemma


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada