dissabte, 14 de maig del 2011

Ara toca presentar-nos

Ens coneixeu. Som la Gemma i la Mònica i des de fa quasi cinc anys, dissenyem, organitzem i, en definitiva, us apropem la formació, als treballadors i treballadores del món de l'ensenyament, a les vostres escoles.

Aquesta tasca, centralitzada a la seu de la FETE-UGT de Rambla del Raval, 29 de Barcelona, no seria possible, sense la gran ajuda dels nostres companys i companyes que es troben repartits per tot el territori català. Gràcies a tots ells, que us visiten, que parlen amb vosaltres, us escolten i ens informen de les vostres necessitats, podem arribar a vosaltres  i oferir-vos una formació de qualitat, innovadora i que respon als vostres interessos.

Cada curs escolar realitzem un promig de dues-centes accions formatives i formem a uns quatre mil professionals del món de l'ensenyament que desitgeu formar-vos i que trieu la FETE-UGT de Catalunya, com a garantia de qualitat. 

I encara més. Per a la nostra organització, la FETE-UGT de Catalunya, la formació permanent és un element primordial en la feina de tots nosaltres, els professionals del món de l'ensenyament, i per això, ha fet una aposta decidida intentant arribar a tothom i cobrint les mancances del nostre sistema organitzant jornades, conferències, cursos propis, on-line i signant convenis de col·laboració amb diferents entitats i Universitats.

De tot això i més, anirem parlant ... i, mentrestant, visiteu el nostre espai de formació al web http://www.ugteducacio.cat/


4 comentaris:

  1. Muy interesante, me conectaré siempre.

    ResponElimina
  2. Us felicito pel blog i us animo a continuar amb la vostra tasca.

    ResponElimina
  3. Felicitats i a continuar amb aquesta energia i ganes d'ofernir-nos una formació de qualitat!

    ResponElimina
  4. Es un blog interesante y con información práctica.

    ResponElimina